Bemutatkozás

Nyomtatóbarát változatCikk küldése e-mailbenPDF version

TISZTELT RÁDIÓ, TV  ÉS EGYÉB ELEKTRONIKAI MŰSZERÉSZ! 

Napjainkban egyre változatosabb a híradástechnika és a szórakoztató elektronika területén megjelent készülékek kínálata. Oly annyira, hogy a szakember úgy érzi már képtelen megbirkózni a kihívásokkal. Azt hiszem egyet, értenek velem, hogy az utóbbi 10 évben a szakma rohamos fejlődés alatt van. Sajnos azt kevésbé mondhatjuk el, hogy a munkánkhoz szükséges összes információ rendelkezésünkre áll. Ezért szeretném figyelmébe (figyelmükbe) ajánlani az ELEKTRONIKA-PRAKTIKA szakkiadványt és a hozzátartozó szolgáltatásokat.

Rövid bemutatkozás:

Az ELEKTRONIKA PRAKTIKA sorozat egy gyakorlati szakkiadvány, mely segítséget nyújt azoknak a szakembereknek, akiknek a tevékenysége híradástechnikai és szórakoztató elektronikai készülékek szervizelése.
Kiadványunkat már 10 éve zárt rendszerben terjesztjük. Ez azt jelenti, hogy kimondottan csak megrendelés útján, postai szolgáltatással lehet hozzájutni.

Gondolom kíváncsiak, hogy mit olvashatnak az EP-ben?

Mivel gyakorlati kiadványról van szó, arra törekszünk, hogy konkrét javítási tippeket, megoldásokat mutassunk be, amit a mindennapi munkánkban tapasztalunk. Természetesen nem marad el azoknak a készülékeknek a bemutatása, amelyek hazánkban a leggyakrabban fordulnak elő a meghibásodás szempontjából. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk az új technológiák és fejlesztések megismertetésére. Kérem, tekintsék meg kiadványok tartalomjegyzékeit az Archívum menüpont alatt!

A kiadvánnyal járó szolgáltatások:

Szerkesztőségünk egy terjedelmes adatbázissal rendelkezik: kapcsolási rajzok, szervizkönyvek, training-manual-ok, adatlapok, azonosító táblázatok, javítási tippek, hobby-kapcsolások, eeprom tartalmak stb. Kiadványunkhoz évente 1-2 ajándék CD-t, mellékelünk, melyen az adatbázisunkból kiragadott, leggyakrabban előforduló hasznos információk boldog tulajdonosa lehet a megrendelő.

Rendszeres előfizetőinek lehetősége van egyedi kérésekre. Ez lehet kapcsolási rajz, szervizmód, eeprom tartalom, stb., melyet e-mail-ben és telefonon lehet igényelni. Amennyiben rendelkezésünkre áll a kért információ, e-mail vagy a letöltés formájában eljuttatjuk megrendelőinknek.

A kiadvány háromhavonta jelenik meg B5-ös formátumban 64 oldalban!

Megjelenési hónapok: Január, Április, Július és Október.

Az aktuális szám ára: 2.500 Ft + Postaköltség

A régebbi számaink már akciósan kaphatóak, további információk az Akciók menüpont alatt. Nyugdíjas kollégáknak további kedvezményeket adunk. 

Megrendelés és további információ a +36/20-317-7585 telefonszámon és a proelektronic@tvnetwork e-mail címen kérhető.