Kifutott termékek

Közvetlen Kapacitásmérő

A közvetlen kapacitásmérő elektrolit kondenzátorok mérésére készült műszer.
E műszer kifejlesztésével a műszerészek régi álma vált valóvá. Ez nem más mint, kiforrasztás nélkül, a kapcsolásban meg lehessen mérni a kondenzátorok kapacitását.
Nem csalás, a műszer valóban tudja ezt a funkciót mégpedig az alacsony 18-20mV- os nagyságrendű mérőfeszültség alkalmazása miatt.
Természetesen, ha a kapcsolásban több kondenzátor van párhuzamosan kapcsolva akkor, ezeknek az összegzett értékét mutatja. 
A készülék kizárólag a hálózati feszültségről működik, fogyasztása kb. 1,5VA. 
A maximális mérési tartomány az alapműszertől beszerezéstől függően 10.000 vagy 30.000 µF lehet.
Figyelem! Mérés előtt a kondenzátorokat ki kell sütni!

A deprez műszer beszerzése már nem biztosított, a műszer többet már nem rendelhető! 

PRO-REG-01 Képcső regeneráló

Alkalmas fekete-fehér és színes katódsugárcsövek regenerálására, melyek fűtési árama nem haladja meg a 700mA-t.

A készülék funkciója nem csak a regenerálás, hanem a sugár áram mérése is. Ennek a segítségével meg tudjuk mérni a képcső állapotát már a javítás előtt, így megkíméli a műszerészt a felesleges munkától (hibás cső), vagy megbizonyosodhatunk arról, hogy a hiba nem a képcsőből jön.

A műszert 2002-2007-ig gyártottuk egyéni megrendelésre.

PRO-TEST-01 Trafó-Teszter

TV javítás során gyakran találkozunk a sorkimenő trafó meghibásodásával, amit elég nehéz határozottan megállapítani. 

Termékünk a binytalan esetekben nyújt segítséget. A teszter képes arra, hogy kimutassa akár két menet közötti zárlatot is. Ezen kívül, alkalmas még eltérítő-tekercsek, meghajtó trafók, kapcsoló üzemmódú tápegység trafók és bármilyen tekercsek zárlatainak kimutatására, melyek Ferit magra vannak készítve.

Fontos tudnivalók: A sorkimenő trafókat a kapcsolásból kiemelve, annak primer áramkörében (sorvégfok tranzisztor és + betáp) teszteljük. Ugyanez érvényes a meghajtó és tápegység trafókra is. Az eltérítő tekercsek esetében ügyeljünk arra, hogy a függőleges eltérítő tekercsen párhuzamos ellenállások találhatók. Az ellenásokat eltávolítása után lesz hiteles a teszt.

A tesztert 2002-2007-ig gyártottuk egyéni megrendelésre.