LED Háttérvilágítás javító KIT-ek

Nyomtatóbarát változatCikk küldése e-mailbenPDF version
LED KIT 1: 6V SMD LED háttérvilágítás KIT (6 db led)

Leírás:  6V-os nyitó feszültségű SMD LED nyáklapon, új készülékből bontva háttérvilágítás javításához. Alkalmazható LG, Samsung, Sencor és egyéb TV készülékekben. 

Javítási javaslat: távolítsuk el a hibás ledet a nyákról, és a forrpontokat szigeteljük el. Az új ledet nyáklapostól ragasszuk rá az eltávolított led helyére, majd rövid vezetékekkel kössük be a kapcsolásba. A javított led rudat külső tápegységről ellenőrizzük le összerakás előtt. A javítás során nem elég csak a hibás ledeket kicserélni, a ledek meghajtó áramát is vissza kell venni. 

Ára: 2200Ft/6db + postaköltség
LED KIT 2: 3V SMD LED háttérvilágítás KIT (8 db led)

Leírás: 8db 3V-os nyitó feszültségű SMD LED összefüggő nyáklapon, új készülékből bontva háttérvilágítás javításához. A nyáklap mérete: 620 x 12mm. 

Javítási javaslat: A javítás során nem elég csak a hibás led rudat kicserélni, a ledek meghajtó áramát is vissza kell venni.

Ára: 2200Ft/db (8db led) + postaköltség
LED KIT 3: 3V SMD háttérvilágítás KIT (10 DB LED)

Leírás:  10 db 3V-os nyitó feszültségű SMD LED összefüggő nyáklapon, új készülékből bontva háttérvilágítás javításához. A nyáklap mérete: 630 x 19mm. 

Javítási javaslat: A javítás során nem elég csak a hibás led rudat kicserélni, a ledek meghajtó áramát is vissza kell venni.

Ára: 2700Ft/db (10db led) + postaköltség