15 Éves az Elektronika Praktika

Nyomtatóbarát változatCikk küldése e-mailbenPDF version
Mint ahogyan az áprilisi borítóról is értesültek a kedves olvasóink az Elektronika Praktika kiadványunk 15 éves lett.
 
Akár egy hányatott sorsú kisgyerek nem sok dicsőségnek és jólétnek örvendett e 15 év alatt, de egy igazi túlélő lett belőle. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik első perctől fogva mellettem
álltak és természetesen azoknak is, akik később kapcsolódtak és mai napig is öntudatos előfizetők ezzel támogatva a fennmaradásunkat. Sajnálatos módon elég sokan eltávoztak közülünk ez alatt a 15 év alatt és mondanom sem kell, hogy az utánpótlás nagyon elmaradt.
 
Nem utolsó sorban szeretném megköszönni feleségemnek, aki mindenben mellettem asszisztált, és mai napig is öntudatosan végzi a feladatát. Azoknak is megköszönöm, akik a háttérmunkát végzik vagy végezték: tördelők, nyomdai szakemberek, valamint azon kollégáknak, akik hosszabb vagy rövidebb ideig részt vettek ebben a szép munkában. Hogy hogyan tovább merül fel a kérdés? Hát, míg tudjuk, folyatjuk, ameddig az erőnk megengedi, és nem megyünk tönkre, most pillanatnyilag a koronavírus árnyékában. Végül engedjék, meg hogy kívánjak önöknek jó egészséget és erőt, hogy még hosszú ideig tudjanak „bütykölni”, míg munka akad. Merem remélni, hogy szükség, lesz még ránk akár öregen is hisz jelszavunk „mindhalálig meló”.
 
U.I: Na és vigyázzunk egymásra, amit nem csak ilyen nehéz helyzetekben kell betartani.
Tisztelettel Pintyucza László!